Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/fotogal/public_html/wp-content/themes/gallus/includes/builder/functions.php on line 6044
O nas | Gallus Fotokopirnica

O nas

Fotokopirnica z več kot 10 letno tradicijo

Hitro in kvalitetno do vaših kopij

Dodana vrednost Fotokopirnice Gallus je predvsem natančno delo, s poudarkom zanesljivosti in kvalitete; da se nič ne pomeša, izgubi, poškoduje pri delu z zaupnimi in arhivskimi dokumenti, dokumenti za sodišča, odvetniške pisarne, seminarje, ankete, kjer je zelo važna sistematičnost in vselej tudi hitro opravljen čas storitve.

To dodano vrednost lahko doseže le delavec, ki je zadovoljen na svojem delovnem mestu, ki ga delo s pestro populacijo ljudi veseli in bogati. 

 

 

 

 

Hitra storitev

časovno se prilagodimo željam strank

Kvalitetni kopirni stroji

stroji znamke Canon, nam omogočajo kakovostno sliko in izpise. 

Zagotovljeno zadovoljstvo

kaj je bolj pomembno od našega časa?

zaradi zmogljivost večjih kapacitet, je čakanje na tiskance kratek.  

i

Fotokopiranje

Vezave

Dostava po pošti

Naša zgodovina

Fotokopiranje je moje življenje

Moji začetki fotokopiranja segajo v devetdeseta leta, v Ljubljano, kjer sem bila v pomoč v fotokopirnici za urbanizem, se kasneje zaposlila pri nastajajočem Ljubljanskem podjetju Zvezda Danica in pripomogla pri postavljanju temeljev le tega podjetja v Mariboru. Po času porodniškega dopusta sem kot najemnica prostorov začela samostojno pot pod imenom Fotokopirnica Gallus na Cankarjevi ulici.

V življenju ni naključij, no tega se takrat nisem tako dobro zavedala kot danes. In »na Ključ« je bilo, da sta se zakonca Pučko, ki sta bila desetletje lastnika fotokopirnice Partizan odločila, da se upokojita in posel ter lokal prodata nekomu, ki se bo iz tega naslova lahko preživljal. Bila sem pravšnja za to. In še danes sem! Hvaležna predhodnikom in vsem tistim, ki so mi pomagali pri zapletih, ki niso bili načrtovani.

Ko so v obtok prišli euri, 2.1.2007, sem na Grajski ulici 5, ob prostorih Kina Partizan odprla vrata prenovljeni, posodobljeni Fotokopirnici Gallus.

Še vedno se vsakodnevno z isto vnemo odpravim v službo, kjer opravim storitev, ki na prvi pogled ni čisto nič posebnega, vendar za nekoga ključnega pomena.

S svojim trudom, švicarsko točnostjo in zanesljivostjo k dobremu imenu podjetja prispeva tudi gospa Zdenka, ki jo vsa leta zaposlujem.

Kristina Kogelnik, lastnica

Storitve Fotokopirnice Gallus so izvedene natančno, kakovostno in hitro, kar je za projektni tim, v katerem s sodelavci delujemo, zelo pomembna kvaliteta. Poleg tega si ob obisku fotokopirnice deležen tudi pozitivne energije ge. Kristine in Zdenke. Ob zadovoljstvu s storitvijo tako fotokopirnico zagotovo zapustiš tudi z nasmehom na obrazu – kar je dobro za zdravje na delovnem mestu 🙂 Priporočam!

 
Alenka Korez Gajšek,
Izobraževalno raziskovalni inštitut Ljubljana

 

V fotokopirnico Gallus ne prideš samo kopirat. Že na vratih si deležen nagajivega nasmeška, iskrivega pogleda in toplega pozdrava s strani bodisi Kristine bodisi Zdenke. Vse se da dogovoriti, vse se da urediti, naj bo preko maila, telefona ali osebno. Punci (po srcu si lahko večno mlad :P) svoje delo opravljata vestno, držita besedo, kopije so kakovostne in pravočasne, prav tako vse ostale storitve. Iz Gallusa vedno odideš zadovoljen, poleg tega pa še napolnjen s pozitivno energijo, ki jo oddajata Kristina in Zdenka. Skratka vse in še več, kar lahko pričakuješ od dobre fotokopirnice, najdeš v Gallusu 🙂

Sara Knez

Iskrena Hvala 

Za hitro strokovno in prijazno urejanje mojih poslovnih zadev. V veliko pomoč ste vsem, ki vstopijo v vašo fotokopirnico. Pogledate in uredite celo boljše kot  smo prvotno želeli.
Spoštovanje!
Mario Kordić Plavec